Rijbewijskeuringen

Assen

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht op het spreekuur op 13 augustus en 10 september in Zorgcentrum 'Arendshorst' aan De Klenckestraat 40 in Assen.

Voor andere data kan men elders in de regio terecht. De keuring kost 37 euro voor de B/E keuring en 50 euro voor chauffeurs met rijbewijs C/D/E. Meer informatie is verkrijgbaar bij het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: 088 - 23 23 300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl. Geadviseerd wordt om ten minste vier maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

Veel gemeenten verstrekken geen keuringsformulieren (Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag) meer en verwijzen naar het CBR. De Eigen Verklaring is echter ook verkrijgbaar bij Regelzorg en kost 41 euro.