Stichting Dream4Kids zoekt vrijwilligers die dromen uit laten komen

ASSEN

Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een traumatische ervaring achter de rug hebben.

Hierbij kun je denken aan een vechtscheiding, ernstige rouw, verwaarlozing, misbruik of mishandeling. Deze kinderen verliezen vaak het vertrouwen in zichzelf en de wereld. Door het vervullen van hun mooiste dromen als onderdeel van hun behandelplan, streeft Dream4Kids ernaar deze kinderen weer de moed en energie te geven om in de toekomst te geloven.

Een droomdag wordt ingezet als onderdeel van een behandelplan, en vindt plaats zodra het kind dat aankan en in een stabiele situatie verkeert. Wie vrijwilliger wil worden kan mailen naar info@dream4kids.nl Voor meer informatie, kijk op onze website www.dream4kids.nl