Maak een heerlijk zomerwandeling door de prachtige natuur

DROUWEN

Het is zomer, tijd om naar buiten te gaan! Bij Buitencentrum Boomkroonpad is deze zomer van alles te doen. Op iedere zondag- en woensdagmiddag in augustus is het mogelijk met een gids van Staatsbosbeheer een mooie, afwisselende zomerwandeling maken.

Naast de zomerwandelingen worden er in de zomer door Staatsbosbeheer nog tal van andere activiteiten georganiseerd. Een bezoek aan Buitencentrum Boomkroonpad is een bijzondere bosbeleving, waarbij bezoekers door de kronen van de bomen kunt lopen. Verder zijn er in de zomermaanden op dinsdag en donderdag de buitendagen, waarbij kinderen van 6 tot en met 12 jaar het leven van de vos ontdekken en hun opbergkistje timmeren.

Informatie en aanmelden

De zomerwandelingen vinden plaats de hele maand augustus op iedere zondag en iedere woensdag. De wandelingen starten op zondag om 12.00 uur en op woensdag om 13.30 uur en duren ongeveer twee uur. De kosten bedragen 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Vooraf aanmelden bij het buitencentrum: 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl.

Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.

Voor meer informatie en voor de overige activiteiten kijk op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad