Geef je op voor de

ASSEN

In de laatste week van de zomervakantie, van maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus is de Sport Week. Een uitgebreid sportprogramma in en rondom het Assersbos voor jeugd van 5 tot en met 17 jaar. De kinderen worden ingedeeld op niveau en leeftijd.

Deelnemers krijgen voetbaltraining, honkbaltraining, tennistraining en atletiektraining van professionele trainers van de betreffende sport. De trainers zijn zeer deskundig en ervaren en zorgen voor leerzame, maar vooral enorm leuke trainingen. Door het gevarieerde aanbod aan sporten, ontwikkelt het kind zich zowel als individu dan wel in een groep.

Tijdens de week worden de kinderen ook echt fit en verbeterd de eigen coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen. Naast sporten, doen de kinderen een triathlon en spelen spellen in het Asserbos als ultimate frisbee, ultimate ninja en het douanespel. Eén dag gaat de groep naar jumpstyle. De bbq met spooktocht is ieder jaar weer een mooi en spannend moment waar de kinderen aan mee mogen doen als ze durfen.

De Sport Week wordt gerund door tien professionele trainers. Daarnaast wordt het team versterkt door oud jeugdspelers en hulpmoeders. Genoeg begeleiding om een fantastische sportweek te beleven. Voor meer informatie of aanmelden ga naar www.sportweekassen.nl.