Marlene Bakker zingt bij Nijend24

ANDEREN

​Marlene Bakker laat op vrijdag 13 juli bij Nijend24 in Anderen horen hoe mooi en poëtisch het Gronings is.

​​Marlene Bakker is een opvallende verschijning in het Gronings talig circuit. Jong, vrouw, eigenzinnig en gezegend met een prachtige stem. Haar eigen werk bezorgt haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene.

Haar onlangs verschenen debuutalbum RAIF is inmiddels her en der al veelgeprezen. Ook zij die de taal niet machtig zijn, zullen worden geraakt door de filmische sfeer. Bol van verlangen, weemoed en romantiek. De single ‘Waarkhanden’ gaat over terug gaan naar je roots na lang te zijn weggeweest. Heimwee en angst om terug te keren zijn vermengd in dit lied waarbij je kan concluderen dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. ‘Ik vind Westerwolde magisch, er hangt historie in de lucht en ik voel me verbonden met het gebied. Vooral in ‘Waarkhanden’ komt dit terug

Het optreden op vrijdag 13 juli begint om 20:30 uur. Koffie vanaf 20.00 uur. Meer informatie en reserveren kan via www.nijend24.nl