Talent maakt promotie bij T.O.G.I.D.O.

EEXT

Maar liefst elf jeugdleden van de jeugdopleiding van Muziekvereniging T.O.G.I.D.O. uit Eext zijn doorgestroomd naar de fanfare, het A-orkest.

Een hele uitdaging dus voor de jeugdleden, maar ook voor de meer ervaren muzikanten en dirigent Bert Strijker, want nooit eerder in de 90-jarige geschiedenis van de Eexter muziekvereniging promoveerde een dergelijk grote groep aanstormend talent tegelijkertijd naar het A-orkest.

Al enkele jaren zit de groei er flink in bij T.O.G.I.D.O. Zo is onlangs opnieuw een flinke groep jeugdige muzikanten gestart bij de vereniging en is het ledental de 75 reeds ver gepasseerd. Dirigent Bert

Het zijn drukke tijden voor de Eexter muziekvereniging. Zo staat binnenkort de eerste festivaldeelname sinds tijden voor de vereniging op het programma, als ook de jaarlijkse zomerconcerten in de open lucht.

Data

Achtereenvolgens treedt het orkest op in Eexterzandvoort (19 juni, 19:30 uur, dorpshuis), Anderen (26 juni, 19:00 uur, dorpshuis), Eext (3 juli, 19:00 uur, speeltuin Vesselkampen, hier speelt de gehele vereniging), Gieten (10 juli, 19:30 uur, Bonnerhoek) en Gieterveen (17 juli, 19:00 uur, dorpshuis). Het A-orkest (de fanfare) zal daarbij zowel in de oude als de nieuwe samenstelling optreden. Enkele jeugdleden zullen ook optreden in Anderen en Gieterveen. Daarnaast neemt het A-orkest deel aan het Bert Haanstra concours in Diever op 30 juni.

Meer info opwww.togido.nl en www.facebook.com/togido