Gratis workshops 'Kunst voor Kunst' bij Zuidhaege

ASSEN

woensdag 13 en vrijdag 15 juni geeft Podium Zuidhaege vanuit het communityproject Drentse Harten en in het kader van de Week van de Amateurkunst van IkToon vijf gratis creatieve workshops, voor iedereen die het leuk lijkt om creatief bezig te zijn en andere mensen te ontmoeten.

Er wordt met elkaar kunst gemaakt op basis van het thema ‘Vriendschap'. Hoe verbeeldt je vriendschap, wat zou jij graag van vrienden ontvangen of aan hen willen geven, wie zijn vrienden? De workshops worden begeleid door Johannes de Vries en/of Gejan Stol.

De workshops op woensdag beginnen om 15.00 en om 19.00 uur. De workshops op vrijdag beginnen om 10.00 uur, 15.00 uur en 19.00 uur. In de 2,5 uur die elke workshop duurt kun je een lijst van 50 x 50 cm tot kunstwerk omtoveren. Er zijn allerlei materialen zijn aanwezig, maar mocht je zelf materiaal mee willen nemen, dan is dat ook prima.

Per workshop kunnen maximaal tien mensen deelnemen. De workshops worden kosteloos aangeboden. Wel wordt er verwacht dat je op de afgesproken datum en tijd daadwerkelijk aanwezig bent. Graag zo snel mogelijk van tevoren aanmelden via drentseharten@podiumzuidhaege.nl.

Behalve de workshops zijn er de hele week open lessen, waarbij je kunt komen 'snuffelen' aan de docenten en groepen die in Podium Zuidhaege hun lessen geven en repetities houden. Kijk voor het volledige aanbod op www.iktoon.nl of op de website van Podium Zuidhaege