Open Huis Muziekschool Klankrijk Drenthe

ASSEN

Muziekschool Klankrijk Drenthe houdt zaterdag 16 juni haar jaarlijkse Open Huis. Deze begint om 14 uur en duurt tot 17 uur in Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2, Assen.

Muziekschool Klankrijk Drenthe verzorgt muzieklessen in de gemeenten Assen , Aa en Hunze , Midden-Drenthe , Noordenveld en Tynaarlo.

Kinderen en volwassenen kunnen tijdens het Open Huis kennismaken met de instrumenten gitaar, viool, fluit, blokfluit, piano, keyboard en harp. En natuurlijk is het ook heel leuk om samen te spelen! Dat laat het Keuning Jeugd Orkest aan het einde van de dag horen in een gastoptreden. Dit is een orkest van jonge muzikanten die een strijk- of blaasinstrument bespelen.

De dag heeft een bijzonder programma:

14.00 uur tot 15.00 uur: Leerlingenconcert ; 15.00 uur tot 17.00 uur: Muziekmarkt. Docenten zijn aanwezig om informatie te geven over de lesmogelijkheden. En natuurlijk kunnen instrumenten uitgeprobeerd worden. De dag eindigt om 16:00 uur met een gastoptreden van het Keuning Jeugd Orkest.

Kijk ook op onze website: klankrijkdrenthe.nl