Tjokvol programma voor BonnyFest

GIETERVEEN

Gieterveen staat 15 en 16 juni in het teken van het BonnyFest 2018. Het meerdaagse muziekfestival brengt ook dit jaar weer flink wat vertier naar Gieterveen.

Met een tjokvol programma komen muziekliefhebbers en feestgangers weer goed aan hun trekken. Het BonnyFest verwelkomt op vrijdag 15 juni de Esperando’s en Dolly en zien Tarrels. Zaterdag 16 juni maken Proost! En Weekend Warriors hun opwachting. De kaartverkoop is van start.

Het BonnyFest is inmiddels uitgegroeid tot een heus festival binnen de gemeente AA en Hunze. Waarbij er in 2007 nog ca. 120 mensen het voormalige schuurfeest bezochten, verwacht de organisatie dit jaar het tienvoudige gastenaantal te mogen ontvangen op de speelweide in Gieterveen. De jeugdige vriendengroep, die zich sinds 2016 stichting mag noemen, organiseert voor de 12e keer het inmiddels meerdaagse muziekfestival. “Er zitten geen grote geldschieters of investeerders achter ons feestweekend maar ondanks ons beperkte budget zijn we weer zeer trots op ons programma”, aldus één van de bestuursleden.

 

Op vrijdag 15 juni start het festivalweekend met een vrijdagmiddagborrel (VrijMiBo). Vanaf 20:00 uur zullen de Esperando’s het muzikale weekend aftrappen. Samen met de gierende gitaren van rock and roll band Dolly en zien Tarrels wordt dat gegarandeerd feest! Zaterdag 16 juni is het muzikale hoogtepunt van het BonnyFest: voor het eerst in de geschiedenis zullen twee bands de invulling van de avond op zich nemen. Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop! Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Weekend Warriors zijn met hun mashups en medleys die je dwars door de top 2000, Nineties Now en MTV’s The Grind heen sleuren de 2e band. Als afsluiter van de avond zal huis-DJ Sebastien een knallend POWER HOUR op de planken leggen.

Kaartverkoop

Kaarten voor het BonnyFest zijn online te koop. Tevens is het mogelijk, mits voorradig, om entreebewijzen aan de kassa te kopen. Meer informatie over tickets en programma is te vinden op www.bonnyfest.nl.