Bert Hofsteenge

ROLDE

Tijdens de eerste ledenvergadering van de VVD Aa en Hunze in 2018 is Bert Hofsteenge gekozen als voorzitter van de lokale VVD-afdeling.

Hofsteenge uit Deurze stond de afgelopen verkiezingen niet op de lijst, maar gaf aan wel bestuurlijk actief te willen blijven voor de VVD. Na jarenlang politiek actief lid te zijn geweest als raadslid, fractievoorzitter en lijsttrekker neemt Hofsteenge nu de bestuurs-hamer over van Jacco Fluks uit Rolde, die door gaat als voorzitter van het lokale netwerk VVD Noord-Drenthe.

Daarnaast heeft nieuw fractielid Rick Meijer uit Nieuw Annerveen zijn functie als campagneleider overgedragen aan Derkjan Schepers uit Schoonloo, die samen met Rick de campagne leidden tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen.

Binnen de verschillende besturen is nog plek voor nieuwe bestuursleden.

Geïnteresseerden kunnen terecht op de beide websites: www.vvdnoorddrenthe.nl of www.vvdaaenhunze.nl waar binnenkort de nieuwe vacatures geplaatst worden.