Voorjaarswandeling door de Duunsche Landen

ANNEN

Stichting Het Drentse Landschap houdt op zaterdag 12 mei een wandelexcursie door de Duunsche Landen, gelegen in het Hunzedal. De excursie start om 09.00 uur bij de parkeerplaats van de WMD, aan De Bulten. (Op de weg Annen-Spijkerboor neem de afslag Eexterzandvoort). De parkeerplaats staat met borden aangegeven.

Met een deskundige gids maken de deelnemers een heerlijke voorjaarswandeling door dit bijzondere gebied. Het is voorjaar en de natuur barst uit z’n voegen. Vogels zingen luid, insecten zoemen tevreden rond bloemen. De bever knaagt aan verse boombast.

Plant en dier heeft het nu druk, er is dan ook heel veel te zien en te beleven. Loop mee en ontdek de bijzondere flora en fauna in de Duunsche Landen. Een deskundige gids laat de mooiste plekken zien en wie weet komt onderweg de bever tevoorschijn.

Honden mogen niet mee, ook niet als ze zijn aangelijnd.