ACV ontvangt koploper Spakenburg

ASSEN

ACV staat zaterdag op eigen terrein voor de zware opdracht om het puntentotaal tegen koploper Spakenburg op te schroeven. Voor de ploeg van trainer Fred de Boer is de nood hoog.

In de strijd tegen degradatie speelde het zelf thuis gelijk tegen ASWH, maar de achterstand op Spijkenisse bedraagt vijf punten. Er zijn nog vier wedstrijden om dat verschil te overbruggen en een plek in de nacompetitie veilig te stellen.

Stunt

Het zou een grote stunt zijn als tegen Spakenburg de eerste stap kan worden gezet. Trainer John de Wolf staat met zijn formatie acht punten los van de naaste achtervolger Scheveningen. Toch loopt het de laatste weken wat stroever met de Spakenburgers, dievrecent een paar keer tegen een nederlaag aanliepen. Zij hadden echter het geluk dat ook devconcurrentie punten liet liggen.

Philip Ties

Spakenburg, met oud-ACV’er Philip Ties in de gelederen, is dus niet onkwetsbaar en daar zal
ACV zich aan willen vasthouden. De wedstrijd op het Catawiki Sportpark aan de Kortbossen begint zaterdag om 14.30 uur.


Auteur

marielle.de.vries