Rollator Repair Café bij Kringloopwinkel Vries

VRIES

De Kringloopwinkel Vries houdt 18 arpril een Rollator en Repair Café Reparatiedag

Dit jaar is het voor het eerst een Rollator Reparatieda. De ANWB en het Repair Café kringloopwinkel Vries gaan helpen met persoonlijk en deskundig advies. Een slecht afgestelde of gebrekkige rollator kan veel lichamelijke problemen opleveren, zoals een pijnlijke rug, schouders of polsen. Laat de rollator controleren en eventueel repareren. Tussen 13.15 en 16.00 uur staan diverse vaklieden klaar: elektriciens, en reparateurs die gratis helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Een kleine bijdrage in het spaarvarken is welkom. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Rollator, broodroosters, lampjes, föhns etcetera.

Auteur

admin