Kamermuziekdag bij Muziekschool Klankrijk

ASSEN

Speciaal voor amateur muzikanten in Drenthe die wel eens met anderen willen samenspelen, organiseert Muziekschool Klankrijk Drenthe op 14 april voor de tweede maal een kamermuziekdag in Podium Zuidhaege in Assen.

In kleine groepen wordt gewerkt aan stukken van onder anderen Tschaikovski, Mozart en Bernstein. Ook is het mogelijk om in een improvisatiegroep te spelen.

Alle repetities staan onder de deskundige leiding van zes docenten van Muziekschool Klankrijk Drenthe. Aan het eind van de dag hebben de deelnemers de mogelijkheid om tijdens een korte presentatie het resultaat aan elkaar te laten horen.

In enkele ensembles kunnen nog deelnemers geplaatst worden. Meer informatie over de dag is te vinden op www.klankrijkdrenthe.nl/kamermuziek-ontmoetingsdag.


Auteur

Redacteur