Nieuwbouw dichtbij het centrum van Assen

ASSEN

In de nieuwe wijk Asselyn, bij het Veemarktplein, worden 67 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Er worden stadsvilla’s, hofwoningen en enkele appartementen en lofts gebouwd. Iedereen mag meedenken over de precieze invulling van het plan. Hiervoor kan de woonwens-enquête ingevuld worden.

Genieten van de binnenstad met al haar grandcafés en terrassen? Dagelijkse boodschappen doen om de hoek? En binnen twee minuten de trein kunnen halen? Dat is de nieuwbouwwijk Asselyn. Een ontwikkeling van het oude Veemarktplein. Daar komt nog eens bij dat het station een flinke metamorfose ondergaat en het nabijgelegen bedrijventerrein een nieuw stedelijk woon-werk gebied wordt. Een uitstekende combinatie van wonen en werken zijn de stadsvilla’s. Een kantoorruimte op de begane grond of daar juist wonen? Dankzij de vier lagen zijn de mogelijkheden eindeloos. De hofwoningen met ruime tuinen zijn gelegen in het autoluwe gedeelte. Deze woningen bestaan uit twee bouwlagen met kap. De grootte in woon- en kaveloppervlakte is divers. Op de hoeken van het nieuwbouwplan komen enkele appartementen en lofts. De luxe appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Toch nog iets meer ruimte? Dan is een loft dé uitkomst. De exacte verkoopdatum is nog niet bekend. Aanmelden om mee te denken en woonwensen doorgeven. Kijk voor meer informatie op asselyn.nl.

Auteur

admin