Drie aanhoudingen na mogelijk schietincident Stationsplein Assen

ASSEN

De politie heeft zondaavond rond 01.00 uur een 23-jarige man uit Beilen, een 26-jarige man uit Assen en een 22-jarige man uit Groningen aangehouden die mogelijk betrokken waren bij een schietincident op het Stationsplein in Assen.

Bij het vielen geen gewonden. Het plein was grotendeels afgezet door de Forensische Opsporing om sporen veilig te stellen en er werden meerdere getuigen gesproken.

Volgens getuigen zouden twee van de drie aangehouden mannen op de brug bij het spoor ruzie hebben gehad met een groep van ongeveer vier personen.

De politie doet nader onderzoek naar het voorval en komt graag in contact met de persoon die een huls heeft gevonden en met de groep van vier personen die betrokken waren bij het voorval. Met hen is nog niet gesproken, zij waren namelijk niet meer op het station aanwezig.


Auteur

Redacteur