Actium bouwt 84 appartementen in Assen

ASSEN

Actium tekende vorige week een overeenkomst met Nijhuis Noord voor de ontwikkeling en realisatie van 84 duurzame nieuwbouwappartementen in Assen Oost.

Nijhuis Noord heeft de appartementen ontwikkeld en start nog dit voorjaar met de bouw van 24 stadse en energiezuinige huurappartementen op het Vredeveldseiland op de plek van de voormalige Landbouwschool aan de Sperwerstraat. De woningen zijn zo’n 70 m² en hebben twee (slaap)kamers. Met een betaalbare huurprijs van 597,30 euro exclusief servicekosten (prijspeil 2018) zijn de appartementen uitermate geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens.

Geïnteresseerden kunnen van 23 tot en met 27 april reageren op de appartementen via www.hurenvanactium.nl.

Wanneer alles volgens planning verloopt, kunnen de nieuwe bewoners ergens eind december 2018 verhuizen naar hun nieuwe appartement. Later dit jaar wordt in de wijk gestart met de bouw van de resterende 60 woningen. In het Palet aan de kant van de Rolderhoofdweg. Alle appartementen liggen op een centrale locatie op tien minuten fietsen van de binnenstad en loopafstand van het station en het Amelterbos.


Auteur

Redacteur