‘t Vergiet opent weer de baanderdeuren

GIETEN

Met twee Brocante dagen van 11.00 tot 17.00 uur, op goede vrijdag 30 en Paas zaterdag 31 maart, opent ’t Vergiet aan de Bonnen 65 in Gieten weer de baanderdeuren voor het nieuwe seizoen.

De zes vriendinnen van ’t Vergiet collectief hebben weer hard gewerkt om het er sfeervol en kleurrijk uit te laten zien met een vleugje lente. Op de oude deel van de boerderij in de Bonner bocht tussen Gieten en Gasselte is het goed toeven.

’t Vergiet collectief zet zich met hart en ziel in voor SAC, een stichting bestaande uit vrijwilligers die zich inzetten voor kansarme kasteloze kinderen in de sloppenwijken van Calcutta (www.actiecalcutta.nl). Dit seizoen hoopt ’t collectief de volledige inrichting en aanschaf van medische apparatuur voor een medische post te kunnen bekostigen en voltooien.

De opbrengst komt dan ook geheel ten goede aan dit project. ’t Vergiet is lid van de Global Goals / Wereld doelen voor duurzame ontwikkeling het platform van de gemeente Aa en Hunze.

Van april tot en met oktober is ’t Vergiet op de meeste vrijdag- en zaterdag middagen weer van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Ook op afspraak is ’t Vergiet open. Voor meer informatie bel met 0592 263217 of 0627994074.


Auteur

Redacteur