Gekleurd Grijs in Assen

ASSEN

Het aanbod varieert van dans, theater, erfgoed, beeldende kunst tot een workshop yoga.

In de gemeente Assen wordt een breed programma aan activiteiten aangeboden. In het Drents Museum kunnen senioren vier middagen in april de workshop Tekenen op zaal volgen. Een unieke kans om onder begeleiding in de tentoonstellingszaal van de expositie Vier jaargetijden te schetsen en te tekenen. Ervaring met tekenen is niet noodzakelijk. Vertelkunstenaar Niels Brandaan Cotterink is te vinden in het Drents Archief. Hij heeft aan de hand van drie archiefstukken een verhaal gemaakt dat op 19 april is te beluisteren. De archiefstukken die hij koos hebben allemaal iets te maken met geluk. Terug naar de jaren zestig kan op 8 april. Theater De Nieuwe Kolk programmeerde de voorstelling The Bootleg Sixties en de stadswandeling door Assen neemt bezoekers met verhalen en muziek mee naar de jaren zestig van Assen.

Het volledige programma van Gekleurd Grijs met een omschrijving van de activiteiten, wanneer en waar ze plaatsvinden, de kosten en de verschillende vervoersmogelijkheden, staat op de website gekleurdgrijs.nl en in het programmaboekje dat in heel Drenthe is verspreid. Stichting Vier het Leven, Trias Welzijn en de VOR-bus hebben zich aan Gekleurd Grijs verbonden waardoor de activiteiten voor iedereen goed bereikbaar zijn. Op vrijdag 20 april is iedereen welkom op het Gekleurd Grijs Festival in Woonwijkcentrum Holdert in Emmen. Actuele informatie over het programma is te vinden op: www.gekleurdgrijs.nl of www.facebook.com/gekleurdgrijs

Het project Gekleurd Grijs is mogelijk dankzij bijdragen van de provincie Drenthe, Fonds voor Cultuurparticipatie, gemeente Emmen, Lang Leve Kunst en RTVDrenthe.


Auteur

Redacteur