Oudestraat trapt evenementenseizoen af

ASSEN

et nieuwe evenementenseizoen van de Oudestraat in Assen is afgelopen weekend begonnen. Centraal stonden narcissen, rode lopers en een stempelkaart vol prijzen. Klanten maken de komende maand in de Oudestraat kans op onder meer een nieuwe scooter, mobiele telefoon en een heleboel andere prijzen!

Vorig jaar begonnen de ondernemers van de Asser winkelstraat met het organiseren van diverse evenementen. De nieuwe Oudestraat moest weer gezellig, bruisend en inspirerend worden. Op de evenementen kwamen zo veel enthousiaste en positieve reacties, dat de ondernemers besloten wederom een evenementenkalender op te stellen. ‘Het moet een feestje zijn om hier te komen winkelen’, vertelt Harold van Leeuwen (Sport 2000 Van Leeuwen) enthousiast. ‘We gaan verder waar we vorig jaar zijn gebleven’, vult Ron Verveer (De Wolff Optiek) aan.

De ondernemers in de Oudestraat hebben een speciale actie bedacht: de stempelkaart. Wie tot en met 28 april aankopen doet in drie van de aangesloten winkels, maakt kans op fantastische prijzen. De winnaars worden op 29 april bekend gemaakt door een bekende Assenaar.

De evenementen die de komende maanden op het programma staan zijn: Zaterdag 7 april: Fashiondag, woensdag 2 mei: voorjaarsmarkt, zaterdag 26 mei: Heel Assen bakt, woensdag 15 augustus: Assen Springt Eruit, zaterdag 29 september: Fashiondag, woensdag 24 oktober: Najaarsmarkt, vrijdag 23 november: Black Friday, december: Oudestraat in kerstsferen.


Auteur

Redacteur