'Queen - A night at the theatre' met Roel van Velzen en Leo Blokhuis

Assen

  Muziekvrienden Leo Blokhuis en Roel van Velzen staan samen in het theater met de voorstelling Queen - A Night at the Theatre. Wat hen bindt tijdens dit theaterconcert is een grote passie en bewondering voor deze band. Donderdag 22 maart staan ze in Theater de Nieuwe Kolk, aanvang 20.00 uur.

Leo Blokhuis (1961) maakte de opkomst van Queen ‘live’ mee, terwijl Roel van Velzen (1978) de groep pas na het overlijden van Freddie Mercury echt ontdekte. Om tot het ‘ware verhaal over Queen’ te komen wordt er gediscussieerd, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzenband als nooit tevoren! ‘Killer Queen’, ‘Somebody To Love’, ‘Love Of My Life’, ‘We Are The Champions’, ‘We Will Rock You’ en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden. De klassieker ‘Bohemian Rhapsody’ loopt als rode draad door de voorstelling heen en zal door de band ontleed worden waardoor de genialiteit van deze compositie voor iedereen duidelijk wordt gemaakt. Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf.

Auteur

Cindy Houwen