Badminton proberen tijdens de open avonden bij Pluvero

Rolde

  De badmintonclub Pluvero in Rolde biedt dit jaar al 40 jaar spelplezier aan haar leden. De leden komen uit de wijde omgeving.

De vereniging nodigt geïnteresseerden uit om op de open avonden 27 maart en 3 april kennis te komen maken met de badmintonsport. Het is een flitsende sport, die iets echt wel verder gaat dan het heen en weer slaan op de camping. Rackets en shuttles zijn aanwezig en er is de mogelijkheid om 4 weken lang uit te proberen of badminton iets voor u is. Op de dinsdag van 19.45 tot 21.45 uur wordt eerst een uur getraind, waarna het mogelijk is om nog een uur wat wedstrijdjes te spelen. Op de zondagavond van 20.00 tot 21.00 uur is het vrij spelen. Voor de jeugd is er de dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur een training, ook voor hen geldt de open avond en de proeftijd. Voor een nadere indruk zie www.pluvero.nl of de Facebook pagina van de vereniging.  

Auteur

Cindy Houwen