Nieuwe kantoorlocatie Curadomi Thuiszorgteams Assen

Assen

Sinds 1 maart zijn de teams van Curadomi Thuiszorg in Assen vanuit de Noorderstaete 34 verhuisd naar het 1 Business center aan de Kloekhorststraat 29.

Carin, wijkverpleegkundige bij Curadomi: “Ons nieuwe kantoor is makkelijk bereikbaar, in het centrum, op loopafstand van het station en met voldoende parkeerruimte. Deze plek maakt het voor ons gemakkelijk om alle wijken in Assen te bedienen met thuiszorg.” Curadomi thuiszorg biedt verschillende vormen van huishoudelijke hulp, verpleging en verzorging. Team Assen heeft op dit moment 12 medewerkers en door een gestage groei van cliënten staan er momenteel nog enkele vacatures open. In het pand zijn vele andere ondernemers en een horecagelegenheid 'Antjes Taverne' aanwezig. Bovendien bevindt zich naast het kantoor de bekende thuiszorgwinkel Vegro. Het volledige adres is: Kloekhorststraat 29 9401 BB  Assen Tel. (0592) 709002 E-mail: teamassen@leliezorggroep.nl Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep

Auteur

Cindy Houwen