Feestelijke heropening Aldi Assen

ASSEN

Vrijdag 9 maart wordt om 08.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Groningerstraat in Assen feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Richard Dijkstra. Het wordt een bijzondere opening.

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan bijvoorbeeld prijzen als een televisie, digitale camera of een tegoedbon ter waarde van 250 euro. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi, zoals de door de Consumentenbond als lekkerst geteste erwtensoep en de door het AD best geteste chocolademelk. De nieuwe winkel aan de Groningerstraat 340 in Assen beschikt over zo’n 70 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Auteur

admin