Activiteiten Winkelcentrum Kloosterveste

ASSEN

De afgelopen jaren heeft Winkelcentrum Kloosterveste verschillende activiteiten, onder andere in de vorm van Super Saturdays, georganiseerd, welke steeds een groot publiek hebben getrokken.

Ook voor komend jaar, zeker met de opening van een vestiging van Action waarschijnlijk in april, hebben winkeliers de grootse plannen om het winkelen in hun winkelcentrum voor alle bezoekers uit de wijk en de omgeving nog aantrekkelijker te maken.

Inmiddels zijn de Super Saturdays op de eerste zaterdag van de maand, bij zowel bewoners vanuit de wijk als omliggende gebieden, al een bekend fenomeen. Op deze dagen worden er in het winkelcentrum verschillende activiteiten voor jong en oud gehouden, telkens met een ander thema en aantal keren aangevuld met leuke win-acties.

Komend jaar kan het publiek onder andere de wagens van de nooddiensten bezichtigen, is er een actie met een stoere limousine, komen er prinsessen en steltlopers, worden er verschillende workshops georganiseerd en kan er weer gespeeld worden.

Naast het aanbieden van verschillende activiteiten voor een breed publiek, zullen de winkeliers andere ondernemers en verenigingen uit Kloosterveen de kans geven zich te presenteren tijdens de Super Saturdays. Er worden tijdens de maandelijkse braderie een aantal kramen beschikbaar gesteld, waar zij hun onderneming of vereniging kosteloos onder de aandacht van het publiek kunnen brengen.

Kinderen krijgen dit jaar een eigen plekje op de braderie, in de vorm van een Kindermarkt. Alle kinderen uit Assen en omgeving kunnen daar eens per maand hun gebruikte speelgoed, boeken, kleding en andere spulletjes verkopen op en speciale markt in Winkelcentrum Kloosterveste.

De eerste Super Saturday is op 7 april en staat in het teken van Voertuigen, de tweede is op 12 mei en staat in het teken van bloemen en de derde is op 2 juni. Dan is het thema Kids2Play: Ridders en Prinsessen.

Voor meer informatie en eventuele vragen over de activiteiten, ondernemersmarkt en kindermarkt, kijk op de Facebookpagina van winkelcentrum Kloosterveste.


Auteur

Redacteur