Handtekeningenactie voor behoud ijssporten

ASSEN

IJshockeysupportersgroep Assen Rams Forever is gestart met een handtekeningenactie voor het behoud van àlle ijssporten in Assen.

Bij de infostand van de supportersgroep in de binnenstad hebben tot nu toe bijna duizend passanten dit initiatief ondertekend. De rijke ijssporthistorie van Assen mag na 45 jaar niet verloren gaan, aldus de initiatiefnemers. Schaatsen, ijshockey, ijsspeedway, wintertriatlon, ijsdisco en kunstschaatsen zijn onuitwisbare herinneringen in de regio Assen. De kunstijsbaan in Assen was een thuis voor vele honderden georganiseerde wintersporters en duizenden supporters.

De infostand met handtekeningenlijsten staat de komende zaterdagen 3, 10 en 17 maart op het Koopmansplein. Online tekenen kan ook op petities.nl/petitions/kunstijsbaan-hoort-in-assen?locale=nl


Auteur

Redacteur