Open les Biodanza

ASSEN

Sandra Wierenga geeft zaterdag 3 maart om 14.30 uur een gratis open les Biodanza in Assen. Iedereen die nieuwsgierig is, het spannend vind of het graag eens wil ervaren is welkom! Locatie: De MaasStee, Maasstraat 25 in Assen.

Biodanza is een dansvorm die bij veel mensen nog niet bekend is. Het is een systeem ontwikkeld door Rolando Toro, een Chileense antropoloog en psycholoog. Biodanza betekent letterlijk ‘dans het leven’ en is voor iedereen: oud, jong, man, vrouw, lenig of stijf. Er wordt gedanst vanuit het gezonde deel en niet vanuit de beperking. Het gaat niet om danspasjes of zo mooi mogelijk dansen, maar om plezier. De lessen kennen een opbouw, waarbij je vanuit je gevoel beweegt op muziek.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Biodanza stress verlagend werkt en heel goed is voor mensen die zich moeilijk kunnen ontspannen. Voor meer informatie: Sandra Wierenga, www.huiswierenga.nl, telefoonnummer 06-29257095.


Auteur

Redacteur