Dansen en zingen met baby’s en peuters

ASSEN

De cursus muziek op schoot voor baby’s en peuters start vrijdag 16 maart. Dit is een gezellige cursus voor de jongste kinderen samen met een ouder, opa of oma of oppas: samen gezellig zingen, muziek maken en dansen.

De cursus wordt gehouden in Kidscity van Hotel van der Valk in Assen op de vrijdagmorgen en ze worden gegeven door muziekdocente Greet Polman. Veel (groot)ouders zingen al wel met de (klein)kinderen, maar willen hun repertoire nog wat uitbreiden. Er wordt geleerd hoe de liedjes gezongen worden en de bijbehorende spelletjes gedaan worden, hoe daarbij kleine instrumentjes gebruikt worden en de kinderen kunnen heerlijk bewegen op muziek. Het vertrekpunt is een liedje, een versje, materiaal of een thema. Al zingend wordt spelenderwijs gewerkt aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. We gebruiken instrumenten en materialen die geschikt zijn voor de leeftijd van het kind. De cursus duurt zes weken. Meer informatie is te vinden op de website www.muziekopschoot.net of neem contact op met Greet Polman: 0598-468413.


Auteur

Redacteur