Cinebieb met de film Mulan

Smilde

Cinebieb, een samenwerking van CRAS en de bibliotheek, vertoont woensdag 28 februari de film Mulan, bedoeld voor basisscholieren.

Een dapper meisje, Mulan, ontdekt dat haar oude vader het bevel heeft gekregen om China te verdedigen tegen de Hunnen. Moedig vermomt Mulan zich als man en neemt de plaats van haar vader in het Keizerlijke leger. Ze probeert het respect te krijgen van haar medesoldaten en hun knappe bevelhebber Shang. Daarbij krijgt Mulan hulp van haar grappige draken vriendje Mushu en de gelukskrekel Kricky. Er volgt een spannend avontuur en het lot van haar land ligt in haar handen. De film begint om 14.00 uur en is te zien in Bibliotheek Smilde aan de Koningin Julianastraat 65, telefoonnummer 088-0128265. Mailen kan ook: info@bibliotheeksmilde.nl. Reserveren is aanbevolen.

Auteur

Arjan Brondijk