Century Autogroep wordt nieuwe hoofdsponsor PAG rally

Assen

Century Autogroep en Stichting Pagtiviteiten, de organisatie van de PAG rally, ondertekenen zaterdag een sponsorcontract. Klaas-Jan Tolman, vestigingsleider van de Century Autogroep in Assen zal samen met Miel Mulder, namens de PAG rally, hun handtekening zetten onder een driejarig hoofdsponsorcontract. Daarmee is de continuiteit van de jaarlijkse rally gewaarborgd voor de eerstkomende jaren.

Stichting PAGtiviteiten organiseert onder andere de jaarlijkse PAG rally om hiermee geld bijeen te brengen voor hun ondersteuningsfonds. Deze stichting bestaat uit (oud-) leden van verschillende Scoutinggroepen uit de regio en heeft zich ten doel gesteld te zorgen dat de Scouts van nu net zo’n fijne tijd mogen beleven als dat zij zelf hebben genoten van de tijd dat de oud-leden actief waren binnen Scouting. De ruim 30 leden zijn verenigd in het Post Anthoniaans Geno(o)tschap kortweg PAG en komen eens in de drie maanden bijeen voor een scouting gerelateerde activiteit. Regelmatigheidsrit De PAG rally is een regelmatigheidsrit voor klassieke auto’s, oldtimers en sportauto’s ongeacht de leeftijd van de voertuigen voor het goede doel. Stichting Pagtiviteiten ondersteunt met hun Fonds Scoutinggroepen in het Noorden bij de aanschaf van spelmateriaal of onderhoud van gebouwen. Zo heeft deze stichting een paar jaar geleden samen met de Rotary Assen-Noord het mogelijk gemaakt dat Scoutinggroep Johannes Postgroep hun complete dak van hun clubgebouw kon vernieuwen. Scoutinggroep Sint George uit Assen heeft een tijd geleden een nieuwe tent mogen ontvangen uit hande van de stichtingsvoorzitter Harry Hommes. De veertiende editie van de PAG rally gaat dit jaar op 15 april van start. Vanaf 10.30 uur zal de eerste auto over de startlijn vertrekken bij Century Autogroep aan de industrieweg 46 in Assen voor een tocht door Drenthe en een deel van Groningen. Deelname staat open voor bezitters van klassieke auto’s, sportauto’s en exclusieve auto’s, ongeacht het bouwjaar. Aanmdelden Aanmelden voor de rally kan via www.pagrally.nl.

Auteur

Arjan Brondijk