Nieuwe ronde theaterlessen in Assen voor kinderen

ASSEN

Honk N JeugdTheaterSchool Drenthe start op 13 februari met een nieuwe ronde theaterlessen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.  Bij Honk N leren kinderen en jongeren op een leuke manier toneelspelen en theater maken. Leerlingen improviseren, spelen met vaste teksten en maken samen een voorstelling. De cursus start met een proefles.

Bij deze les is iedereen tussen de 6 en 12 jaar welkom om mee te doen aan een gevarieerde theaterles. Op deze manier maak je kennis met de theaterdocent en de groep. Zo krijg je een goed beeld van wat je zoal te wachten staat, wanneer je besluit om mee te doen aan een cursus bij Honk N. De theaterlessen in Assen worden gegeven door theaterdocenten Laura Cymbaluk en Annelieke Knol. Annelieke: ,,Tijdens mijn theaterlessen vind ik het heel belangrijk dat kinderen en jongeren vanuit plezier in het acteren nieuwe dingen leren. Leerlingen krijgen veel verschillende opdrachten aangeboden tijdens de lessen en zo blijven de lessen een heel jaar uitdagend en interessant.'' De proeflessen vinden plaats op dinsdag 13 februari in Werkplaats Havenkwartier, industrieweg 8 in Assen. De week erna start de cursus officieel. Kijk voor meer informatie over de tijden op www.honkn.nl. Hier kan je je ook meteen opgeven voor een proefles. Dit seizoen bestaat Honk N 5 jaar en dat gaat gevierd worden met verrassende mysterie-activiteiten voor de leerlingen. Tijdens deze activiteiten gaan leerlingen uit de vijf verschillende vestigingen samen een theatraal avontuur tegemoet. Honk N is de JeugdTheaterSchool van Drenthe. Kinderen van 6 en jongeren tot 21 jaar leren op een leuke manier toneelspelen en theater maken. Fantasie, plezier, ontdekking en samenspel vormen het hart van Honk N. Op de speelvloer wordt energie omgezet in theatrale verhalen. Honk N verzorgd lessen in Hoogeveen, Assen, Beilen, Coevorden en Meppel. Honk N is onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI.  

Auteur

Marielle de Vries