Ouder- en kind beurs Kloosterveste Assen

ASSEN

Op de ouder-kindbeurs op 3 februari zijn er 50 verschillende stands van tupperware, kinder yoga, baby massage, kraamzorg, kinderopvang, travel coach maar ook een nagel styliste, kapster en streek gebonden producten uit Veenhuizen en omstreken.

Voor de kinderen zijn er verschillende knutsel activiteiten, ze kunnen zich laten schminken, hun haar laten stylen of een leuke workshop volgen. Een leuke bril versieren. Deze kunnen ze inleveren bij de Pearl. De mooiste drie winnen een prijs. Een fotograaf is aanwezig voor mini fotoshoots. Metamorfose van moeder en dochter. Verder een verloting met prijzen. De opbrengst gaat naar het Ronald mc Donald huis in Groningen. De verloting is mede mogelijk gemaakt door de standhouders en ondernemers van de Kloosterveste.

Winkelcentrum Kloosterveste Assen, van 10.00 tot 15.00 uur.


Auteur

Redacteur