ACV aast op revanche in thuisduel tegen Odin’59

ASSEN

Een week na de meer dan welkome overwinning tegen Capelle, speelt ACV zaterdag opnieuw thuis. Odin’59 uit Heemskerk komt naar het Catawiki Sportpark.

Met de Noord-Hollandse ploeg heeft ACV nog een appeltje te schillen. Eerder dit seizoen werd de uitwedstrijd tegen Odin’59 kansloos met 4-0 verloren. Maar ACV uit of thuis maakt verschil, dat is dit seizoen al vaker gebleken. De 17 punten werden allemaal op eigen terrein veroverd, terwijl succes in uitwedstrijden tot nu toe uit is gebleven. Mede daardoor bevindt ACV zich in de gevarenzone. Een revanche op Odin’59 zou voor de formatie van trainer Fred de Boer dan ook een stap in de goede richting betekenen. ACV-Odin’59 begint zaterdag om 14.30 uur op het Catawiki Sportpark. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter T.R. Winkel uit Leermens.

Auteur

Albert-Jan Garama