Assenaar Hans de Graaf geeft lezing over afvallen

ASSEN

Assenaar Hans de Graaf geeft 6 februari een lezing over zijn nieuwe boek ‘Breinlijnen – 10 kilo afvallen in 100 dagen’.

In het Noorden heeft bijna de helft van de mensen overgewicht. Hoe komt het dat traditionele diëten niet succesvol zijn in de terugdringing van overgewicht? In zijn lezing geeft Hans de Graaf een nieuwe kijk op afvallen en natuurlijk zijn visie op hoe je overgewicht moet aanpakken: door op een goede manier je brein te gebruiken. Na de pauze presenteert Hans ‘CalorieQ’: een interactieve presentatie waarin de deelnemer zelf ervaart hoe vaak en hoeveel hij of zij het aantal calorieën in eten verkeerd inschat.

De lezing vindt plaats bij Boekhandel Van der Velde in Assen en begint om 19.30 uur. Aanmelden kan via assen@boekhandelvandervelde.nl of 0592-317519. Eigen foto.


Auteur

Redacteur