Baby-, peuter- en kleutermarkt in DNK

ASSEN

Tijdens de Nationale voorleesdagen, staat de bibliotheek van DNK op 27 januari in het teken van de Baby, Peuter en Kleuter Markt. Een gezellige en inspirerende middag met informatieve kraampjes voor (groot)ouders van nul tot zesjarigen. Daarnaast zijn er voor kinderen volop leuke activiteiten te doen.

Tijdens de jaarlijks drukbezochte Baby, Peuter en Kleuter Markt maken kinderen en (groot)ouders van nul tot zes jarigen kennis met DNK en het aanbod in heel Assen voor deze leeftijdsgroep. DNK wordt deze middag gevuld met interessante kraampjes, van kinderopvang tot fotostudio en van zwemschool tot een stand met mooie prentenboeken. Neem voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het programma een kijkje op dnk.nl. Naast de Baby, Peuter en Kleuter Markt is er dit weekend veel meer te beleven in De Nieuwe Kolk. Zo is er ook het Nationaal Theaterweekend waarbij diverse voostellingen voor slechts €10,- bezocht kunnen worden, is er een interactieve puzzeltocht, een Kleuterbios én twee opnamen van de talkshow Kolkende Taal.

De Baby, peuter en kleuter markt is zaterdag 27 januari van 11.00 tot 17.00 uur gratis te bezoeken in De Nieuwe Kolk.

Eigen foto.


Auteur

Redacteur