Veel belangstelling voor Bespaarmarkt in Assen

ASSEN

Ruim 300 inwoners bezochten gisteren de Bespaarmarkt in het Van der Valk Hotel in Assen.

Wethouder Harmke Vlieg, die de opening verrichtte, benadrukte dat er voor Assen een grote opgave ligt op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. En die kunnen we alleen behalen als iedereen zijn steentje bijdraagt. Gisteravond werd duidelijk dat het onderwerp leeft. Veel Assenaren hebben de eerste stap gezet door te informeren naar de verschillende duurzame maatregelen. De Bespaarmarkt, georganiseerd door het Drents Energieloket en gemeente Assen, stond in het teken van energie besparen. Dit kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door de woning beter te isoleren of door duurzaam te verwarmen. Tijdens de markt konden aanwezigen informatie en tips inwinnen over maatregel om hun woning duurzamer te maken! Inwoners die de bespaarmarkt hebben gemist, kunnen voor meer informatie terecht op www.drentsenergieloket.nl/gemeente-assen

Auteur

Albert-Jan Garama