Provincie en aannemers civiele techniek in gesprek

ASSEN

De provincie Drenthe gaat de komende jaren een groot aantal civieltechnische projecten uitvoeren.

Op donderdag 25 januari organiseert de provincie een marktdag op het provinciehuis in Assen voor aannemers in de civiele techniek. Tijdens deze marktdag presenteert de provincie projecten op het gebied van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) die op stapel staan. Deelnemers kunnen meedenken over de manier waarop de projecten naar de markt worden gebracht. Een tweetal sprekers zal de dag prikkelend omlijsten.

Het gesprek vindt plaats in een aantal workshopronden aan de hand van de thema’s: MKB aan de slag in Drenthe, Duurzaamheid & Innovatie, MKB & aanbesteden en Grip op de uitvoering.

De marktdag start om 11.30 uur en eindigt om 16.30 uur, inclusief lunch en netwerkborrel. Deelname is gratis. Meer informatie over het programma, de workshops, de sprekers en aanmelden is te vinden op www.provincie.drenthe.nl/marktdag2018. Foto Gezinsblad.


Auteur

Redacteur