Prijsuitreiking jongerenproject It’s up 2 you!

MIDDEN-DRENTHE

Het project voor de jeugd in Midden-Drenthe; It’s up2you heeft 17 inzendingen opgeleverd.

In dit project worden jongeren uitgedaagd om met ideeën te komen om hun eigen omgeving te verbeteren. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 23 januari om 19.30 uur tijdens de Raadscommissie Zorg en Welzijn in het gemeentehuis te Beilen Er zijn via social media inzendingen gekomen uit diverse dorpen uit Midden-Drenthe van zowel individuele jongeren als jongeren(organisaties). De ideeën lopen uiteen van skatebaan, tot schoolfeest, van het vernieuwen van de jeugdruimte tot het verbeteren van een dierenweide en van spectaculaire activiteiten tot een internationale uitwisseling. De jury heeft alle inzendingen ter plekke bezocht en is onder de indruk van de creativiteit, het enthousiasme en de kwaliteit van de initiatieven van de jongeren. De jury heeft dan ook de lastige taak om de prijzen te verdelen. Het uiteindelijke doel is om met de jongeren alle initiatieven te realiseren. De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 23 januari in het gemeentehuis. Up2you is een project van het Dorpenoverleg Midden-Drenthe i.s.m.de gemeente Midden-Drenthe en het team jongerenwerk van Welzijnswerk Midden-Drenthe. Meer informatie over dit project is te vinden op de website: http://www.up2youchallenge.nl/

Auteur

Albert-Jan Garama