All The King’s Daughters naar Nijend24

ANDEREN

All The King’s Daughters opende de slotdag van het Festival der Aa in 2017.

Het was een verfrissend goed en vrolijk optreden van twee uitstekende zangeressen en muzikanten. Dit is de juiste band om 2018 bij Nijend24 te openen.

All The King's Daughters is een kleine band geformeerd rond de tweelingzussen en singer-songwriters Nina and Laura Philips (geboren in 1990 in Haarlem). Ze schrijven zelf liedjes en naast dat ze nu in Nederland wonen hebben ze ook in Engeland en Hongarije gewoond. Met een spraakzame en boeiende podium performance staat de tweeling bekend om hun ongewone en rijke harmonieën. Hun eerste EP 'Because I Wanted To', met vijf dromerige folk / popliedjes, werd in januari 2015 uitgebracht. Hun nieuwste werk is echter beter te omschrijven als impressionistische popmuziek.

Sinds hun eerste release zijn de zussen uitgenodigd om in tal van tv-shows te spelen. Ook werden ze in januari geselecteerd voor het internationale showcase-platform Eurosonic Noorderslag en zijn ze net terug gekomen van een tournee van twee weken door Italië.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Red July (Robert Jan van Hoogdalem).

Nijiend 24 Anderen op 20 januari om 20.30 uur.


Auteur

Redacteur