Jonge muzikanten gezocht voor Noordpool Troupe Drenthe

ASSEN

Ben je muzikant, ben je tussen de 14 en 22 jaar, liefhebber van pop en jazz en wil jij op 27 januari 2018 spelen in De Nieuwe Kolk in Assen? Dat kan!

Na eerdere edities in Friesland en Groningen gaat Noordpool Troupe nu naar Drenthe. De komst naar Drenthe is mede mogelijk gemaakt door het ICO. Noordpool Troupe is het jonge zusje van Noordpool Orkest. Jonge musici tussen de 14 en 22 jaar krijgen de kans om de uitdagende muziek van Noordpool Orkest te spelen onder leiding van Noordpool musici. De jongeren maken kennis en krijgen begeleiding in de specifieke techniek en ritmes van lichte muziek. Wil jij één van deze jongeren zijn? Meld je dan nu aan voor Noordpool Troupe in Drenthe.

Noordpool Troupe speelt 27 januari in De Nieuwe Kolk instrumentale funk en jazz stukken van Noordpool Orkest met zangeres Isa Zwart (winnares Drents Liedjes festival 2017) en aanstormende talent DJ Aesty.

Speel jij bas, drums, gitaar, toetsen, (alt)viool, cello, contrabas, trompet, trombone, hoorn, saxofoon of een andere houtblazer? En wil jij uitdagende muziek spelen onder begeleiding van Noordpool musici? Meld je dan uiterlijk 14 januari aan via lotte@noordpoolorkest.nl. Vermeld bij je aanmelding welk instrument(en) je speelt. Na 14 januari wordt er een keus gemaakt uit alle aanmeldingen en wordt de bladmuziek opgestuurd.

De repetities zijn in Podium Zuidhaege in Assen. De repetities worden geleid door Reinout Douma en/of Steven Sluiter. Zondagmiddag 21 januari 13.00 tot 16.00 uur, donderdagavond 25 januari 19.30 tot 22.00 uur. Zaterdag 27 januari 18.00 uur repetitie, 22.15 tot 23.00 uur optreden. Om 17.30 uur gaan we gezamenlijk eten (wordt verzorgd). Eigen beeld.


Auteur

Redacteur