Repair Café Beilen vanaf 13 januari weer open

Beilen

Het Repair Café Beilen opent op zaterdag 13 januari weer haar deuren. Vrijwilligers staand die dag van 10.00 tot 13.00 uur klaar in Het Karspelhuis aan de Karspelstraat (achter de AH) om spullen te repareren.

Thema van deze maand is: Speelgoed en rollators. Veel kinderen hebben in december cadeautjes gehad, waaronder speelgoed. Mocht dit speelgoed kapot gaan, dan is het het Repair Café. Verder kunnen ouderen hun rollator laten nakijken. Dat geldt ook voor andere reparaties, zoals naaimachines, Senseo-apparaten, stofzuigers, iPads, computers, lampen, fietsen, gereedschap of kleding. De reparaties zijn gratis; een gift in de fooienpot wordt op prijs gesteld. Van dit geld worden nieuwe onderdelen, c.q. materialen gekocht. Voor vragen of informatie: repaircafebeilen@gmail.com.

Auteur

Arjan Brondijk