Zorg- en energie spreekuurmiddagen

ASSEN

Seniorenvereniging Assen en omstreken heeft 28 november en 12 december zorg- en energie spreekuurmiddagen. Seniorenvereniging Assen e. o. is een vereniging zonder winstoogmerk en is er voor en door senioren.

Op de spreekuurmiddagen, van 13.30 uur tot 16.00 uur in de MaasStee aan de Maasstraat 25 te Assen, probeert de vereniging, zowel leden als niet leden te helpen bij vragen omtrent de zorgverzekering als een energiecontract. Ook wordt er hulp geboden bij het afsluiten van een nieuwe zorgpolis “op maat”, alsmede hulp bij het oversluiten van een nieuw energiecontract. Voor vragen over een andere en/of nieuwe zorgverzekering maakt de vereniging gebruik maken van een zeer deskundige intermediair. Leden en niet leden staat Seniorenvereniging met raad en daad terzijde. Neemt dan wel uw huidige zorgpolis en/of energiecontract met verbruikscijfers mee..


Auteur

Redacteur