Zonta Drenthe doneert 2850 aan Krijg een Kans

ASSEN

Zonta Drenthe had onlangs in Podium Zuidhaege het jaarlijkse Vrouwenfestijn. Bijna 80 vrouwen hebben genoten van de workshops, de Tapas, de zang van Eessa en de acteerprestaties van Toneeltje.

Het vrouwenfestijn heeft dit jaar euro 2850 opgebracht. Deelneemsters, de pro deo bijdrage van de workshopleiders, van Eessa en Toneeltje en de gulle giften van sponsoren zorgden samen voor dit prachtig eindbedrag. Aan het eind van de avond werd deze opbrengst overhandigd aan Jacquelien Wessels-Boer van het fonds Krijg een Kans (KEK).

Met dit bedrag kan het fonds het komende jaar weer een aantal vrouwen in de gemeenten Assen en Midden-Drenthe stimuleren in hun ontwikkeling en zelfontplooiing. Met een bedrag van maximaal 500 euro geeft KEK hen een praktisch steuntje in de rug. KEK maakt dromen waar.

Bent u geïnteresseerd in Krijg een Kans? Neemt u gerust contact op als u vragen heeft, als u overweegt om een aanvraag in te dienen of als u een korte kennismaking met en presentatie van het fonds op prijs stelt. Op de website www.krijgeenkans.nl kunt u terecht voor aanmelding en werkwijze van het fonds. Eigen foto.


Auteur

Redacteur