Winterfair Eext

EEXT

In Eext is zaterdag 25 november een winterfair. Van11.00 uur tot 17.00 uur op de boerderij van Willem Buiter aan de Schaapstreek 7 Eext.

Op de winterfair is van alles te zien, te ruiken en te proeven. Er zijn ruim 20 standhouders die hun waar aanbieden; zoals bier en wijn, ambachtelijk vlees, brocante, schapenwol, huiden winterdecoraties, vogeltaarten, bloemen, meelproducten, advocaat, jams, en honing. Ook kunnen bezoekers terecht voor een advies op het gebied van kleurenanalyse, pedicure en bloesem remedie. De kinderen kunnen zich vermaken met marshmallows bakken en op verschillende momenten zal het Rad van Fortuin draaien en zijn er leuke prijzen te winnen.

De toegang is gratis. De opbrengst van de fair gaat naar de Stichting Hulphond Nederland. Eigen beeld.


Auteur

Redacteur