Sunday Evening Blues Jam met Eric Bosma

ASSEN

De volgende Sunday Evening Blues Jam in cafe de Dependance aan de Rolderstaat in Assen is op 19 november.

Uitbater Jan Vegelien van Cafe de Dependance organiseert eens in de maand in samenwerking met de Greyhound Blues Band een serie bluessessions waarbij een gerenommeerde bluesmuzikant centraal staat. Deze maand is dat Eric Bosma, de zeer ervaren zanger gitarist van de Highway Rhythm and Blues Gang, ook wel Highway Gang genoemd.

Zijn liefde voor jazz gitaristen als Joe Pass en Barney Kessel heeft hij weten te bundelen en levert hem een eigen sound op. Onlangs verscheen de cd LIVE at the Black & White Cafe van de band, een live registratie waarop een aantal blues klassiekers terug te vinden zijn die de band volledig naar eigen hand heeft weten te zetten.

Eric Bosma zal tijdens deze gratis toegankelijke sessie begeleid worden door de Greyhound Blues Band. Aanvang 19.00 uur.

Eigen foto.


Auteur

Redacteur