De Drentse Zaak met DDZ op Dinsdag: Word de beste versie van jezelf

Assen

De beste versie van jezelf. Dat klinkt goed toch? De Drentse Zaak en de Ondernemersfabriek organiseren samen de tweede editie van DDZ op Dinsdag. De sessie op 21 november staat volledig in het teken van hoe jij de beste versie van jezelf wordt.

ASSEN - De Drentse Zaak helpt ondernemers graag verder. Daarom heeft het ondernemerscentrum enkele maanden geleden ‘DDZ op Dinsdag’ in het leven geroepen. Iedere twee maanden staat er in het monumentale pand aan de Beilerstraat in Assen een inspiratie- of kennisavond op het programma. Te gast zijn succesvolle ondernemers of mensen die van u een betere ondernemer kunnen maken. Op 21 november is dat William Hummel, die als spreker ondernemers begeleidt op weg naar hun beste ‘ik’.

Succesvolle start

Tijdens de eerste editie van DDZ op Dinsdag in september lieten tientallen ondernemers zich in de lounge van De Drentse Zaak inspireren door de tips en tricks van andere ondernemers. Te gast waren Bakschik Martirosian en Mehdi Alkuryfy, twee succesvolle ondernemers die het afgelopen jaar beiden in de prijzen vielen. Ze vertelden over hun - soms hobbelige - weg naar succes. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Interactieve kennissessie

Nu - twee maanden later - is het tijd voor weer een DDZ op Dinsdag. Deze tweede editie staat volledig in het teken van ‘De beste versie van jezelf’ en wordt georganiseerd door De Drentse Zaak en de Ondernemersfabriek. Het initiatief hiertoe kwam van Eelco Bakker (Ondernemersfabriek). “Eelco kwam bij mij met het idee”, vertelt Harry Weitering, directeur van De Drentse Zaak. “We hebben vaak contact met elkaar om te kijken waar we elkaar kunnen versterken, maar ook om overlap te voorkomen. We bieden immers beiden trainingen aan. Aangezien dit programma bij onze beide doelgroepen past, hebben we besloten dit samen aan te bieden.” Stond er de eerste editie nog een inspiratiesessie op het programma, op 21 november kunt u een interactieve kennissessie verwachten. Spreker William Hummel helpt ondernemers met het creëren van een goed beeld van wat ze moeten veranderen, hoe ze dit kunnen doen en wat de langetermijngevolgen zijn als ze geen actie ondernemen. Met behulp van een zelfgemaakt actieplan kunnen ondernemers na de sessie aan de slag gaan om zo de beste versie van zichzelf te worden. Klinkt ingewikkeld, maar de sessie is vooral heel leerzaam. Of zoals Hummel zelf zegt: “Het is simpel en het werkt.” Het programma is daarnaast direct, interactief en kent serieuze stukken, maar natuurlijk is er ook ruimte voor humor.

Gratis toegang

De avond begint om 19.15 uur met een kort welkom door Harry Weitering (DDZ) en Eelco Bakker (Ondernemersfabriek) gevolgd door het programma van William Hummel. De avond wordt rond 21.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Toegang tot het evenement is gratis. Wel willen we u vragen om zich vooraf aan te melden via info@dedrentsezaak.nl. Parkeren kan in de parkeergarage aan de Torenlaan.

Over De Drentse Zaak

In De Drentse Zaak komen gevestigde ondernemers en starters samen. In het monumentale pand aan de Beilerstraat in Assen kan men terecht voor kennis en inspiratie, voor (flex)ruimtes en een perfecte werk- en vergadersfeer. Kijk voor meer informatie op www.dedrentsezaak.nl. Het Geheime Wapen Tekstschrijvers.

Auteur

Albert-Jan Garama