Baggelhuizercross gaat weer los met AAC’61

ASSEN

In recreatiegebied Baggelhuizen is op zondag, 19 november hardloopevenement de Baggelhuizercross. Het is de zesde keer dat AAC’61 in dit natuurgebied aan de westkant van Assen deze gelegenheid biedt aan hardlopers die graag in de natuur rennen. De eerste wedstrijd om 11.00 uur is de Canicross. Een wedstrijd waarbij baas en aangelijnde hond (cani in het Italiaans) samen het parcours zullen afleggen. Daarna zijn er wedstrijden voor de jeugd in het kader van de Assen Runs Scholencompetitie.

Het hoofdprogramma begint om 12.45 uur. Dan starten de volwassenen voor maximaal vier rondjes. Elke ronde is 2,1 km. Start bij het Paviljoen, Baggelhuizen 9, 9405 VD Assen. Inschrijving: www.inschrijven.nl. Na-inschrijving kan tot een half uur voor de start. Zie voor alle overige info www.baggelhuizercross.

aac61.nl. Eigen foto.


Auteur

Redacteur