ACV ontvangt Jong Volendam

ASSEN

Voor het eerst ontvangt ACV op eigen terrein voor de competitie een beloftenteam.

Jong Volendam is zaterdag de tegenstander op het Catawiki Sportpark. ACV speelde al wel uitwedstrijden tegen Jong FC Groningen en Jong FC Twente. Die beide duels gingen verloren, zoals tot nu toe alle ontmoetingen op vreemd terrein op een nederlaag uitdraaiden. Daar staat tegenover dat ACV op eigen veld nog ongeslagen is. Een overwinning zou zaterdag meer dan welkom zijn om weg te blijven van de echte gevarenzone. ACV staat op de dertiende plaats met elf punten uit elf wedstrijden. Jong Volendam heeft drie punten meer. De ploeg van trainer Berry Smit verloor de laatste vier wedstrijden, maar boekte daarvoor enkele knappe overwinningen. ACV ging twee keer achter elkaar onderuit, maar dat waren allebei wedstrijden op vreemde bodem. ACV-Jong Volendam begint zaterdag om 14.30 uur op het Catawiki Sportpark aan de Kortbossen

Auteur

Albert-Jan Garama