Voorstelling: wat betekent vrijheid voor de jeugd?

HOOGHALEN

Zagros, een vriend van ver is een voorstelling met Syrische en Nederlandse jongeren over het gevoel vrijheid. Theatermakers Zen Roorda, Raymond Muller en Joachim Rümke gaan op zoek naar wat vrijheid betekent voor de jeugd van tegenwoordig.

De voorstelling Zagros, een vriend van ver wordt komende weken twee keer opgevoerd in Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Het is een productie van Garage TDI. Zagros, een vriend van ver wordt gespeeld op zondag 19 november en zondag 10 december. De toegang voor de voorstelling is niet bij de entree voor het museum inbegrepen, maar kaarten zijn los te bestellen. Jongeren tot en met 17 jaar betalen euro 5. Voor iedereen van 18 jaar en ouder kosten kaarten euro 80 per persoon (ook voor donateurs). Aanmelden info@kampwesterbork.nl. De voorstelling begint beide dagen om 14.00 uur in het museum van Herinneringscentrum Kamp Westerbork.


Auteur

Redacteur