Budo Moo-Gun haalt prijzen in Hoogeveen

ASSEN

Budo Moo-Gun (taekwondo) zet weer een super prestatie op het jaarlijkse Jeugd Toernooi in Hoogeveen. Er deden in totaal maar liefst 160 deelnemers mee uit de regio Noord-Oost.

Negen deelnemers van Budo Moo-Gun hebben deelgenomen aan het toernooi. Ze hebben keihard gevochten. Ondanks alle spanningen en zenuwen wist iedereen toch een prijs inwacht te slepen. De groei en de ontwikkeling binnen de wedstrijd zit goed op weg. Ga zo door want waar een wil is, is er altijd een weg. Wij willen de coaches Val-Jean, Erica en Athir Sliyo en de scheids Rafid bedanken voor hen inzet voor de team. De uitslagen zijn : 1ste prijs voor Lars van Olst 2de prijs voor Christiaan Sliyo 2de prijs voor Miran Been 2de prijs voor Adam Bekhit 2de prijs voor Jawad Aharuile 2de prijs voor Tom Koops 3de prijs voor Mees Hazenberg 4de prijs voor Nalin Been 4de prijs voor Roos de Vries

Auteur

Albert-Jan Garama